Gebruiksprijzen - de moriaan Alsemberg

De Moriaan
Alsemberg
Parochiezaal
Ga naar de inhoud
ZALEN
Grote zaal:
- Capaciteit ruim 150 personen (ronde en rechthoekige tafels).
- Podium van ongeveer 40 m²
Kleine zaal
- Capaciteit ruim 50 personen (ronde en rechthoekige tafels).
Bar
- De bar kan zowel de kleine als de grote zaal bedienen. De bar is uitgerust met 2 tapkranen, spoelbakken, koelkasten voor drank, diverse bier- en waterglazen.

KOSTENVERGOEDING MORIAAN:
Weekdagen ( maandag tot donderdag )

Gebruik van de grote zaal alleen:
180,00€
Gebruik van de kleine zaal alleen:
155,00€
Gebruik van de grote + kleine zaal:
280,00€
Gebruik van de uitgeruste keuken:
50,00€
Gebruik grote zaal + keuken:
230,00€
Gebruik kleine zaal + keuken:
205,00€
Gebruik kleine + grote zaal  + keuken:
330,00€
Bijkomend gebruik van de beamer en geluidsinstallatie:
30,00€
Bij gebruik over meerdere dagen tijdens de week kan in overleg met
de zaalverantwoordelijke een korting vanaf de tweede dag worden toegekend.
Weekend vanaf vrijdag – 1dag:

Gebruik van de grote zaal alleen:
280,00€
Gebruik van de kleine zaal alleen:
180,00€
Gebruik van de grote + kleine zaal:
380,00€
Gebruik van de uitgeruste keuken:
125,00€
Gebruik grote zaal + keuken:
405,00€
Gebruik kleine zaal + keuken:
305,00€
Gebruik kleine + grote zaal  + keuken:
505,00€
Bijkomend gebruik van de beamer en geluidsinstallatie:
30,00€
Weekend vanaf vrijdag – 2 dagen:

Gebruik van de grote zaal alleen:
455,00€
Gebruik van de kleine zaal alleen:
280,00€
Gebruik van de grote + kleine zaal:
655,00€
Gebruik van de uitgeruste keuken:
250,00€
Gebruik grote zaal + keuken:
705,00€
Gebruik kleine zaal + keuken:
530,00€
Gebruik kleine + grote zaal  + keuken:
905,00€
Bijkomend gebruik van de beamer en geluidsinstallatie:
50,00€
Weekend vanaf vrijdag – 3 dagen: (prijs na contact met de zaalverantwoordelijke)


Te storten waarborg:
375,00€

Er kan over de zaal beschikt worden vanaf 8 u van de eerste dag van de huurperiode tot 24 u van de laatste dag van de huurperiode. Afwijkingen hiervan kunnen alleen toegestaan worden in overleg met de zaalverantwoordelijken.

OPGEPAST:
- De keuken dient steeds door de huurder gekuist te worden (zie ook art. 12 en art. 14 van het huishoudelijk reglement ‘de Moriaan').
- De vloer van de zalen en gangen wordt geveegd zonder water.
Terug naar de inhoud